Overnachten in Engeland

Engeland is een populair vakantieland. De indrukwekkende natuur, de mooie steden en gezellige, informele sfeer trekken jaarlijks vele toeristen. Door de vele vakantiegangers zijn er allerlei verschillende manieren om te overnachten in Engeland. Of je nu wilt kamperen, in een vakantiehuisje of Bed and Breakfast wilt overnachten of juist iets heel eigenzinnig; in Engeland kan het! Ontdek onze tips over overnachten in Engeland.

Vakantiehuisje huren in Engeland? Ontdek Interhome!

Uniek overnachten in Engeland

Ga je een mooie rondreis door Engeland maken? Of ga je juist een weekendje weg? Je kunt op allerlei verschillende unieke manieren overnachten in Engeland. Je kunt uiteraard kiezen voor een hotel, maar er zijn nog veel meer manieren. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in een:

  • Vogelhuisje
  • Pipowagen
  • Fort
  • Boomhut
  • Windmolen
  • Submarine

Kamperen in Engeland

Wil je graag met de camper, caravan of tent op vakantie naar Engeland? Dat kan. Engeland kent ontzettend veel campings waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie. Een camping is een uitstekende uitvalsbasis om het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Ga heerlijk kamperen in Engeland!

Glamping

Groot-Brittannië kent verschillende glampings; een nieuwe manier van kamperen. Een glamping is een luxere vorm van een camping: glamorous kamperen. Op een glamping staan vaak luxe tenten die van alle gemakken voor zien zijn. De meeste tenten hebben een eigen keukentje, badkamer, bank en TV.

Overnachten op een vakantiepark? Aanbiedingen bij Landal GreenParks!

Vakantieparken in Engeland

Een andere vorm van overnachten in Engeland is overnachten op een vakantiepark. Parken waar je met het hele gezin kunt genieten. Je kunt het hele jaar door op vakantie naar Engeland, de meeste vakantieparken zijn ook het hele jaar door geopend. In Engeland vind je zowel grote ketens zoals Landal Greenparks, als kleinere bungalowparken. Vanuit een vakantiehuisje kan je het hele land ontdekken en alle mooie bezienswaardigheden bewonderen.

engeland overnachten

Vakantieparken en vakantiehuisjes huren

Interhome biedt ontzettend veel verschillende vakantiehuizen en appartementen in Engeland. Sommige op vakantieparken, andere niet. Een ruim aanbod, voor ieder wat wils. Ontdek de vele aanbiedingen!

logo landal greenparks

Landal GreenParks

Landal GreenParks ken je misschien van vakantiehuisjes in Nederland, maar Landal biedt ook vakantiehuizen op vakantieparken in Engeland aan. Vakantiehuizen in de bossen, aan mooie meren, waar je kunt genieten met het hele gezin. Ontdek der verschillende vakantiehuizen in Engeland van Landal GreenParks.

Goedkoop hotel boeken? Ontdek Trivago!

Hotels & Hotelkamers

Naast vakantiehuizen, cottages en campings zijn er in Groot-Brittannië ook een heleboel hotels. Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar hotel om te overnachten in Engeland? Gebruik onderstaande vergelijkingssites en ontdek jouw ideale hotelkamer.

 

Enthousiast? Boek direct je vakantiehuis in Engeland!

Bekijk reisaanbieders