Met de trein naar Engeland

Wil je graag met de trein naar Engeland? Dit is een populaire reisvorm om naar dit prachtige land te reizen. Je kunt met de auto of camper op door de Eurotunnel naar Engeland reizen, maar je kunt ook vanaf Nederland geheel met de trein naar Engeland reizen. Tijdens de treinreis kan je al heerlijk ontspannen met een boek, of juist nog net even een paar uur werken. Kortom; een erg ideale manier om in Engeland te komen. We zetten de meest gebruikte varianten voor je op een rij zodat jij onbezorgd met de trein naar Engeland kunt!

Hoelang duurt het met de trein naar Engeland?

Vanaf Amsterdam en Rotterdam reis je in ongeveer 4 uur met de trein naar Londen. Vanaf Brussel in België is het slechts 2 uur en 15 minuten reizen.

Hoe duur is de trein naar Engeland?

De kosten voor treintickets naar Engeland verschillen enorm. Het ligt er erg aan hoever je van te voren je treinkaartje boekt. Reserveer je ver van te voren, dan is het vaak goedkoper. Daarnaast is het ook afhankelijk van populaire reistijden en reisdata. Het goedkoopste retour treinkaartje naar Engeland is €94, maar kunnen oplopen tot zo’n €411. Met de trein naar Engeland is dus gemiddeld gezien duurder dan met het vliegtuig.

Station LondenVanaf waar gaat de trein?

De directe trein naar Engeland vertrekt in Nederland vanaf het station in Amsterdam. In Amsterdam CS stap je op de Eurostar en die brengt je in ongeveer 4 uur naar het station in Londen. Je kunt uiteraard ook vanaf andere stations vertrekken en met de trein naar Engeland reizen. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Rotterdam naar Brussel reizen met de Thalys en dan vanaf Brussel met de Eurostar naar Londen reizen. Reis je vanaf Utrecht? Pak dan de binnenlandse intercity naar Amsterdam en stap daar over op de Eurostar naar Londen.

Met auto of camper door de tunnel

Wil je graag de oversteek naar Engeland maken met de auto en of de camper? Dan is de oversteek ook goed te doen met de trein. Je rijdt bij Calais op de autotrein eenvoudig door de Eurotunnel. In ongeveer een half uurtje ben je aan de overkant, in Folkestone. Deze Eurotunnel is een dubbele tunnel onder het Engelse Kanaal, een directe verbinding tussen Calais en Folkestone.
Voor een enkele reis van of naar Engeland betaal je €43, als je direct de volgende dag weer terug wilt. Ben je van plan wat langer in Engeland te blijven, dan is een enkele reis €119.

Met de trein naar Londen inclusief hotel

Wil je graag eenvoudig een combinatiedeal maken? Met de trein naar Londen inclusief een hotel boeken? Dat kan. Er zijn verschillende reisaanbieders die dit aanbieden. We zetten enkele populaire aanbiedingen voor je op een rij.

NS International

NS International heeft verschillende mooie aanbiedingen voor treinreizen naar Londen inclusief een hotel. Bekijk en vergelijk de verschillende prijzen en vertrektijden en ontdek welke aanbieding het beste bij je past.

Treinreis Engeland

Treinreis Engeland – House of Britain

House of Britain is een betrouwbare reisaanbieder die mooie reizen naar Engeland aanbiedt. Zo ook indrukwekkende treinreizen naar Engeland. Op zoek naar een mooie treinreis door de prachtige Britse natuur? Bekijk dan zeker het aanbod van House of Britain!

TUI – Stedentrip met de trein naar Londen

TUI is een grote en betrouwbare reisaanbieder die ontzettend veel verschillende soorten reizen aanbiedt. Zo ook treinreizen naar Londen inclusief een hotel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de verschillende aanbiedingen!

Treinreis door Engeland

Ben je vervolgens aangekomen in Engeland? Dan is het een enorme aanrader om een treinreis door Engeland te maken. Er zijn ontzettend veel mooie treinreizen die het overwegen waard zijn! We zetten de mooiste treinreizen voor je op een rij:

  • Settle & Carlisle Line > Door Yorkshire Dales National Park
  • Caledonian Sleeper > Van Londen naar Schotland
  • Dawkusg > Door South Devon
  • Night Riviera Sleeper > Van Londen naar Penzance
  • Flying Scotsman > Van Londen naar Edinburgh

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken