Camper huren Engeland

Toer met de camper door het prachtige Engeland

Met een camper door Engeland reizen. Bijvoorbeeld in zo’n leuk Volkswagen busje? Ultieme vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt. Je hoeft van te voren niet na te denken over verblijfplaatsen, je kunt eenvoudig in de camper slapen. Klinkt dit niet fantastisch? Overweeg dan over camperverhuur in Engeland. Een camper huren in Engeland is ontzettend leuk. Ontdek het variërende landschap, de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Lees tips, routes en voorwaarden over een camper huren in Engeland.

TIP: Benieuwd naar een camperreis door Engeland? Lees meer op de pagina over tips en advies op de pagina camperreis Engeland.

Goedkoop een camper huren in Engeland? Bekijk de beste deals bij House of Britain!

Camperverhuur Engeland van VW tot een luxe camper

Er zijn voor camperverhuur in Engeland verschillende mogelijkheden. Je kunt een compleet verzorgde camperreis boeken. Het huren van een camper heeft de reisorganisatie dan al voor je gedaan. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt ook zelf een camper huren in Engeland. Zo heb je zelf de keuze wat voor camper je wilt rijden. Kies je bijvoorbeeld voor een hip Volkswagen busje, of juist voor een traditionele, maar luxe camper? Hiervoor zijn een heel aantal handige vergelijkingssites waar je de prijzen en beschikbaarheid kunt vergelijken. Als laatste optie hebben verschillende aanbieders naast vakantie en rondreizen naar Engeland, ook camperverhuur in hun assortiment.

Direct een camper huren in Engeland

Wil je nu direct een camper huren in Engeland? Zodat je zeker weet dat je heerlijk kunt rondtoeren door dit prachtige land? Dat kan! Onderstaande aanbieder biedt camperverhuur aan. Vergelijk de verschillende prijzen en ontdek welke camper het beste bij jouw vakantiewensen past.

logo house of britain

House of Britain – Expert in vakanties naar Engeland

House of Britain is gespecialiseerd in vakanties en rondreizen door Engeland. Hiernaast bieden zij ook verschillende campers aan in de verhuur. De campers zijn niet ouder dan 1,5 jaar oud. In het assortiment zitten campers voor 2 personen, 4 personen en 6 personen. Voor ieder wat wils dus!

Tips camper huren Engeland

Als je een camper wilt huren in Engeland. Zijn er een aantal tips waar je rekening mee moet houden.

  • Bekijk voordat je wegrijdt goed of er schade aan de camper of kampeerauto is. Mocht je schade opmerken, meld dit dan aan de verhuurder. Dit voorkomt dat de schade op jou verrekent wordt aan het einde van je rit met de camper.
  • Check of de verhuurder een minimale leeftijd heeft voor het huren van een camper. De minimale leeftijd verschilt per camperverhuurder en schommelt tussen 21 en 25 jaar.
  • Let op de maximum snelheid! Ook in Groot-Brittanië zijn boetes voor te hard rijden erg duur.
  • In Engeland moet je aan de linkerkant van de weg rijden. Laat je hierdoor niet afschrikken! De verkeersdeelnemers in Engeland zijn erg netjes en je went snel aan links rijden. Let wel even op bij rotondes, dit doen toeristen nog wel eens fout.
  • Het ophaalpunt en inleverpunt van de camper hoeven niet hetzelfde te zijn. Het is mogelijk om een route van A naar B uit te stippelen en bij punt A de camper op te halen en bij punt B de camper weer in te leveren.

TIP: Lees de tips over autorijden in Engeland en kom niet voor verrassingen te staan met je camper op de Engelse wegen. 

 

Enthousiast? Huur direct jouw camper!