Reistips Engeland

Tips voor jouw vakantie Engeland

Welke tips zijn handig om te weten voor jouw vakantie Engeland? Zijn er reistips Engeland waar je op kunt letten bij het boeken van een rondreis? Waar moet je op letten als je een reisaanbieder kiest? Wat moet je weten voor je op reis naar Engeland gaat? Lees onderstaande tips Engeland en ga goed voorbereid op reis!

Rondreis Engeland boeken? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken

Tips auto huren

Wil je graag je eigen rondreis door Engeland samenstellen? Dan is het slim om van te voren vanuit Nederland een huurauto te regelen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een verhuurbedrijf? Wat kost een auto huren in Engeland? Hoe oud moet je zijn voor een huurauto? Bekijk de reistips autohuur en kom niet voor verrassingen te staan!

Beste reisperiode

Wat is de beste reisperiode voor een rondreis Engeland? Wanneer valt er de minste regen in Engeland? Qua beste reistijd valt over het algemeen te zeggen dat dit de maanden mei en juni zijn. Deze maanden heb je de minste kans op regen en tevens heb je de beste weersverwachtingen. In de zomer is het hier niet of nauwelijks heel erg heet, tenzij er echt een hittegolf heerst. In de winter is het ook nooit echt heel erg koud. Engeland kent een mild klimaat. Lees meer tips rondom het klimaat en de beste reisperiode voor jouw vakantie.

Kleding tips

Tijdens je rondreis Engeland is het belangrijk dat je voldoende kleding bij je hebt. Het weer kan nogal wisselvallig zijn, dus het is verstandig om verschillende soorten kleding en veel laagjes mee te nemen. Enkele tips op het gebied van kleding zijn:

  • Laagjes, laagjes, laagjes! Zorg dat je een vest en een jas bij je hebt die je, mocht het weer het toelaten, uit kunt trekken. En wordt het weer kouder, trek dan weer een extra laagje aan.
  • Paraplu of regenkleding. Engeland staat erom bekend dat het er veel regent. Gelukkig regent het niet het hele jaar en ook zelden een hele dag. Maar houd er wel rekening mee tijdens het inpakken.

Vakantie naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Cottages, B&B’s en vakantiehuisjes huren

Wil je graag zelf een cottage, B&B of vakantiehuisje huren? Waar moet je op letten? Hoe groot zijn de cottages in Engeland? Veel toeristen huren een vakantiehuisje, B&B of cottage huren in Engeland. Vanuit Nederland is het heel eenvoudig om een slaapaccommodatie te regelen. Gebruik de verschillende vergelijkingssites om prijzen te vergelijken en de beschikbaarheid te checken. Lees meer tips over vakantiehuisjes huren.

Reisadvies Engeland

Voor Engeland en het gehele Verenigd Koninkrijk geldt een positief reisadvies.

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken