Wandelvakantie Engeland 2020

In Engeland kan je ontzettend mooi wandelen. De verscheidende natuur heeft je ontzettend veel te bieden. Van ruige bergen tot romantische valleien, en van woeste klippen tot lieflijke heidevelden. Of je nu wandelt in Noord of Zuid Engeland, je kunt het allemaal tegen komen. Wandelen in Engeland is enorm populair, vandaar dat er verschillende wandelvakanties worden aangeboden. Lees maar over deze wandelreizen en ga goed voorbereid op pad!

Reis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Wandelvakantie Engeland

Er zijn ontzettend veel mooie gebieden om te wandelen in Engeland. Zo kent Groot-Brittannië in totaal 15 nationale parken. Engeland heeft 10 nationale parken, Wales 3 en Schotland 2. Wandelaars kunnen in deze parken hun hart ophalen, het is hier werkelijk prachtig. Veel wandelreizen gaan ook naar deze parken, maar er zijn nog andere mooie gebieden waar je kunt wandelen in Engeland.

Wandelen in Zuid Engeland

Veel toeristen en wandelaars verkiezen het zuiden van Engeland voor een wandelvakantie. Niet zo gek, want hier heb je prachtige wandelgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Het ene gebied is een stuk meer toeristisch dan het ander, dus houd ik hier bij het boeken van je wandelvakantie goed rekening mee. Populaire wandelgebieden in Zuid Engeland zijn onder andere de gebieden met heuvels: Cotswolds, de Downs en Ridgeway. Maar overweeg ook zeker de plekken aan de kust zoals Sussex, Devon en Cornwall.

National Park

We zetten de nationale parken uit Groot-Brittannië voor je op een rij. Beginnend in het noorden van Schotland en eindigend in Zuid-Engeland. Wandelaars zijn hier welkom, om te genieten van de schoonheid van de parken.

Kaart centreren
Verkeer
Fietsen
Doorvoer

Wandelvakantie naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Wandelroutes Engeland

Naast de populaire national parks, zijn er ook verschillende national trails in Engeland. Deze wandelroutes zijn vaak meerdaagse wandelroutes waar je prachtige wandelingen kunt maken. In totaal kent Engeland 15 national trails. Deze langeafstandswandelingen vind je in heel Engeland. Van Noord-Engeland tot Zuid-Engeland. Van de kusten tot langs steden. De 15 national trails zijn allen goed gemarkeerde routes en verschillen in niveau. Er zijn wandelroutes voor beginners maar ook voor meer ervaren wandelaars.

Met bagagevervoer

De meeste wandelreizen naar Engeland zijn inclusief bagagevervoer. Dat betekent dat jij onbezorgd kunt wandelen zonder zware tassen of koffers. Je bagage wordt tijdens de wandeling vervoert naar de volgende bestemming. Let bij het boeken van een wandelvakantie naar Engeland altijd goed op, of er daadwerkelijk bagagevervoer bij zit. Zodat je niet Groot-Brittannië pas voor onverwachte verassingen komt te staan en ineens veel kilo mee moet sjouwen tijdens de wandelingen.

Wandelvakantie Engeland groepsreis

Ben je op zoek naar een gezellige wandelvakantie naar Engeland in de vorm van een groepsreis? Wij hebben hieronder een mooi aanbod geselecteerd. Vergelijk de verschillende wandelreizen en kijk welke wandelvakantie Engeland het beste bij jouw wensen past.

Wandelvakantie Engeland groepsreis

Wandelreis Groot-Brittannië – Groepsreis

SNP heeft een ruim aanbod in wandelreizen naar Groot-Brittannië. 26 in de vorm van groepsreizen. Maak een keuze uit één van de vele gebieden. Ga je voor Centraal Engeland, Zuid Engeland of Noord Engeland? Ga je voor een wandelrondreis of een wandeltrektocht? Bij SNP, onderdeel van de ANWB, is het allemaal mogelijk. Bekijk het ruime aanbod en ga er heerlijk op uit!

Groepsreizen SNP
Wandelvakantie Engeland - North York Moors National Park

Actieve Singlereizen Kras – Groepswandelreizen

Reisorganisatie Kras heeft actieve singlereizen in het reisaanbod. Wandel met andere singles door de heuvels van Engeland. 5-daagse of 7-daagse wandelvakanties naar mooie wandelgebieden. Prijzen zijn inclusief Nederlands reisbegeleider. Ontdek deze mooie groepswandelreizen van Kras reizen en wie weet wandel jij in 2018 nog in het prachtige Engeland!

Actieve singlereizen Kras
Wandelen in Engeland

Wandelen in Engeland met andere singles

Aktiva tours biedt verschillende actieve singlereizen naar Groot-Brittannië. Wil je wandelen in Engeland, en dat gezellig met andere singles? Bekijk het ruime aanbod van Aktiva tours!

Bekijk aanbod

photo by: Kirsty, blinking, brian

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen voor wandelvakanties!

Bekijk reisaanbieders
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world