Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen naar Engeland zijn ontzettend populair. De Engelse voetbalcompetitie de Premier League wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste voetbalcompetities van de wereld. Iedere wedstrijd bestaat uit spanning, mooie acties en veel sfeer. Jaarlijks gaan er vele Nederlanders en Belgen naar Engeland om een voetbalwedstrijd op het hoogste niveau mee te maken. Lees meer over voetbalreizen Engeland.

Voetbalreis Engeland boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Reisaanbieders bekijken

Voetbalreizen Engeland boeken

Wil je graag een voetbalreis naar Engeland boeken? Dit kan op verschillende manieren. Er zijn reisaanbieders die voetbalreizen aanbieden inclusief hotel, vlucht en voetbaltickets. Op deze manier hoef je zelf helemaal niets meer te regelen. Andere reisorganisaties bieden voetbalreizen naar Engeland aan die bestaan uit enkel een voetbalticket. Hier boek je zelf een goedkoop hotel bij en regel je zelf dat je in Engeland komt.

Voetbalreis Engeland aanbiedingen

Direct een voetbalreis Engeland boeken? Dat kan! Onderstaande reisaanbieders hebben mooie voetbalreizen Engeland in de aanbieding. Bekijk de aanbiedingen en vergelijk de prijzen. Kijk vooral goed wat er inclusief is bij de gekozen reis. Is dit inclusief hotel en vervoer? Ga je met de of het vliegtuig? Of is dit niet inbegrepen?

logo voetbalreizen

Voetbalreizen.com – Goedkope voetbalreizen

Bij Voetbalreizen.com bepaal je zelf het aantal dagen dat je weg wilt. Wil je wat langer blijven om de stad nog te bekijken? Dat kan! Tevens heb je bij veel reizen de keuze of je met de boot of het vliegtuig wilt reizen. Bekijk het ruime aanbod van Voetbalreizen.com en beleef de wedstrijd zoals nooit tevoren.

Aanbiedingen bekijken

Kies je club

Voetbalreizen naar Engeland kan je boeken naar alle clubs uit de Premier League. Dus of je nu gaat voor tickets voor Chelsea, Manchester City, Liverpool of juist een lager geklasseerde club, het kan allemaal.

Reis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Vervoerkeuze

Bij de meeste voetbalreizen kan je zelf je vervoer bepalen. Je kunt kiezen of je met eigen auto de overtocht naar Engeland wilt maken, een vliegticket bij je voetbalticket wil kopen of liever met de boot over wilt. Je vervoerkeuze heeft uiteraard invloed op de prijs van je voetbalreis. Vaak is een vliegreis duurder dan een reis met eigen vervoer.

 

photo by: MacEntee

 

Enthousiast? Boek direct je voetbalreis naar Engeland!

Bekijk het aanbod
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world