Kerstreis naar Engeland

Wil je komende kerst vieren in Engeland? Tijdens de kerstdagen rondstruinen door het winterwonderland van Groot-Brittannië? Ontdek de mogelijkheden van een kerstreis naar Engeland. Tijdens een kerstreis reis je tijdens de kerstvakantie neer bijvoorbeeld Londen of het Zuiden van Engeland en kan je genieten van het betoverende landschap. We zetten een aantal populaire kerstreizen voor je op een rij. Zodat jij de komende kerstdagen heerlijk kunt genieten! A Merry Christmas!

Kerstreis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen van TUI!

Kerstreizen naar Engeland

Kerstreizen naar Engeland zijn er in allerlei soorten en maten. Van sprookjesachtige stedentrips door de besneeuwde straten van Londen, tot rondreizen door de betoverende natuur van Zuid Engeland. Een kerstreis wordt veelal in de vorm van een busreis aangeboden. Je stapt dan in Nederland in de bus en rijdt met diezelfde bus naar Londen of door het zuiden van het land. Alle vormen van kerstreizen op een rijtje:

kerst vieren in engeland

Last minute Kerstshoppen in Engeland?

Bekijk het aanbod busreizen naar Engeland van OAD.

Kerst vieren in Engeland

Kerst vieren in Engeland. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Slenter door de straten van winterwonderland Londen. De hoofdstad van Engeland is de dagen rond kerst totaal in sprookjessferen gehuld. In het grote park van Londen Hyde Park is tijdens de kerstdagen een leuk kerstfestival: Winter Wonderland festival. Naast kerst vieren in de hoofdstad, kan je nog op een heel aantal andere plekken kerst vieren in Engeland. Wat te denken van de prachtige stad York. Ook hier is kerst een groot festijn en heb je verschillende leuke evenementen tijdens en voor kerst. Jaarlijks gaan ook veel Engelsen naar York om het echte kerstgevoel op te snuiven.

Kerstreis boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Kerstshoppen in Groot-Brittannië

Kerstshoppen is de laatste jaren steeds populairder en steeds meer mensen doen dit over de grens. En terecht, want wat is er nou leuker dan de laatste inkopen voor kerst te doen in de ultieme kerstsferen van Engeland. De ouderwetse sferen in de Britse steden komen zo helemaal tot hun recht. De beelden die je kent uit films zijn echt waar. Kerstshoppen in Engeland is werkelijk fantastisch. Alles is er in kerstsfeer. Van kerstbomen en kerstversieringen tot sneeuw en rendieren. Werkelijk een winters sprookje!

Populaire kerstmarkten

Uiteraard mag een kerstmarkt niet ontbreken tijdens jouw kerstreis naar Engeland. We zetten een aantal populaire kerstmarkten voor je op een rij:

  • Londen
  • Cork
  • Newcastle
  • Canterbury
  • Portsmouth
  • York
kerstreizen naar engeland

Kerstreis OAD – Busreis Londen, Kent & Cotswolds

OAD is een gespecialiseerde reisaanbieder in busreizen. In hun ruime aanbod hebben zij ook een bijzondere kerstreis naar onder andere Londen, Kent en Cotswolds. Tijdens deze 8-daagse rondreis reis je met de bus en kan je kerst vieren in Engeland. Ontdek meer over deze mooie kerstreis van OAD.

kerstmarkten in engeland

Kerstshoppen in Londen met TUI

TUI is ongetwijfeld een van de grootste reisaanbieders van Nederland. Zij hebben een ontzettend groot aanbod vakanties. In hun assortiment zitten naast leuke stedentrips en busreizen ook deze kerstreis naar Londen. Tijdens deze 4-daagse reis ga je kerstshoppen in Londen en kan je onbezorgd genieten van alle kerstsferen die de stad te bieden heeft. Bekijk deze bijzondere reis naar Londen!

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Bekijk reisaanbieders