Groepsreis Engeland

Wil je graag op reis naar Engeland, maar lijkt het je niet leuk om alleen op vakantie te gaan? Ontdek dan meer over een groepsreis naar Engeland. Een groepsreis naar Groot-Brittannië brengt je samen met reisgenoten naar de mooiste plekken van Groot-Brittannië. De ervaren reisleider leidt je tijdens de rondreis en neemt je mee op avontuur door Engeland. Er bestaan verschillende groepsreizen naar Groot-Brittannië, allen met een eigen route en invulling. Populaire bestemmingen tijdens een groepsreis door Engeland zijn Londen, Kent, Lake District, Krijtrotsen bij Dover en Stonehenge. Maar uiteraard zijn er nog veel meer mooie plekken te ontdekken. Op deze pagina vind je tips en actuele aanbiedingen voor een onvergetelijke groepsreis door Engeland!

Reis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Groepsreis Zuid Engeland of Noord Engeland

Veelal wordt er bij groepsreizen door Groot Brittannië onderscheidt gemaakt tussen een groepsreis door Zuid Engeland of een groepsreis door Noord Engeland. Dit omdat er in het hele land ontzettend veel te zien en te beleven is. Beide regio’s hebben erg veel populaire bestemmingen en bezienswaardigheden. We zetten per regio de populaire bestemmingen voor je op een rij.

Groepsreis Zuid Engeland

Groepsreis Noord Engeland

Ontdek meer over groepsreizen in de vorm van busreizen!

Busreizen bekijken

Soorten groepsreizen

Er zijn allerlei verschillende soorten groepsreizen naar Groot-Brittannië. Op deze pagina maken we onderscheid tussen actieve groepsreizen en georganiseerde rondreizen naar Engeland.

Actieve groepsreizen

Een actieve vakantie in Engeland betekent dat je leuke activiteiten met je reisgenoten gaat doen. Dit kan van alles zijn. Van zeilen tot abseilen en van mountainbiken tot hiken. Allerlei activiteiten waar je je voor in kunt schrijven en waardoor jij meer van Groot-Brittannië kunt ontdekken. Daarnaast bestaan er ook actieve vakanties die uit één activiteit bestaan. Tijdens deze reizen fiets of wandel je bijvoorbeeld een bepaalde populaire route. Je bent dus de gehele actieve vakantie met één activiteit bezig; verspreid over verschillende dagen. Voorbeelden hiervan zijn:

Georganiseerde rondreis

Veel groepsreizen worden aangeboden in de vorm van een georganiseerde rondreis. Een georganiseerde rondreis is een reis door (een deel van) Engeland; georganiseerd door een reisbureau of reisorganisatie. Alles wordt voor je geregeld. De route die je gaat rijden en bijvoorbeeld de hotels of B&B’s waar je gaat overnachten.

Waarom op reis met een groepsreis?

Waarom zou je op reis gaan met een groepsreis? Wat zijn voordelen van een groepsreis ten opzichte van een andere vakantie?

  • Je hoeft zelf niets te regelen. Het enige wat je hoeft te doen is de leukste groepsreis uit kiezen en boeken. Vervolgens wordt alles voor je geregeld. Van de route die gaat maken tot de overnachtingen; je hoeft nergens over na te denken.
  • Kosten voor vakantie zijn vooraf bekend. Je weest van te voren precies wat je moet betalen voor de groepsreis; de prijs staat vast. Houd er wel rekening mee dat eventuele souvenirs en in sommige gevallen bepaalde excursies niet bij de prijs zijn inbegrepen.
  • Nieuwe mensen ontmoeten. Tijdens een groepsreis weet je in veel gevallen niet wie je reisgenoten zijn. Deze leer je tijdens de reis gelukkig al snel kennen!
  • Reisleider weet veel over de plekken die je gaat bezoeken. Hij/Zij weet de lekkerste restaurantjes te vinden, vertelt je alle ins en outs over de bezienswaardigheden en weet overal de weg.

Vakantie naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Groepsreis Engeland boeken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een groepsreis naar Engeland? Wij zetten een aantal populaire reizen voor je op een rijtje. Inclusief een linkje naar de betreffende reis of reisaanbieder. Zodat jij een handig overzicht hebt en zelf kunt bepalen welke reis het beste bij jou en je reiswensen past!

actieve vakantie engeland

Busreizen naar Engeland met De Jong Intra

De Jong Intra is een grote en betrouwbare reisaanbieder die veel verschillende reizen naar Engeland aanbiedt. Van fly drive vakanties tot rondreizen en van stedentrips tot groepsreizen. Groepsreizen naar Engeland biedt De Jong Intra vooral in de vorm van busreizen. Dus tijdens een rondreis met de bus ontdek je alle mooie plekjes van Engeland. Ontdek meer over de busreizen van De Jong Intra!

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken