Cruise naar Engeland

Relaxte en onbezorgde vakanties van alle gemakken voorzien

Een cruise naar Engeland is een vakantie naar Groot-Brittannië op een ontspannen en relaxte manier. Met een cruise vakantie leer je Groot-Brittannië op een heel andere manier kennen dan via het vasteland. Op deze pagina vind je informatie over verschillende cruises naar Engeland. Van korte cruises en minicruises tot langere en luxere cruise vakanties.

Cruise naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Cruise naar Engeland

Een cruise naar Engeland is erg populair. Niet zo gek, het is in de meeste gevallen de meest ontspannen manier van vakantie vieren. Je komt aan boord van het cruiseschip, pakt je koffer uit en maakt je eigen hut helemaal jouw hut. Verder hoef je je nergens meer druk over te maken. Het schip is van alle gemakken voorzien. Van entertainment tot een lekker restaurant en van ruimtes vol gezelligheid tot hutten waar je even tot rust kunt komen. De schipper vaart je van de ene mooie bestemming naar de andere.

Wat is een cruise vakantie?

Wat is een cruise vakantie? Tijdens een cruise vakantie reis je meestal naar verschillende bestemmingen. Samen met andere reizigers ga je aan boord van een cruiseschip. Je overnacht en eet op het schip, terwijl je overdag allerlei mooie bestemmingen kunt bezoeken. Tijdens een cruise naar Engeland vaar je veelal naar Londen, York en/of Newcastle. Maar zoals je op deze pagina gaat lezen, kan je een cruise vakantie naar Engeland ook goed combineren met andere landen. Zo vaar je in bijvoorbeeld 3 weken langs meerdere landen zodat je hier overal de mooiste bestemmingen kunt ontdekken. Een cruiseschip is van alle gemakken voorzien. ’s Nachts overnacht je in de mooiste suites en overdag als je vaart zijn er ontzettend veel voorzieningen en faciliteiten. Uiteraard verschilt dit per schip, maar hierbij kan je denken aan:

  • Spa & Wellness
  • Zwembad
  • Lounges, Bars & Nachtclub
  • Evenementen zoals gastsprekers, pubquizes
  • Fitnesszaal
  • Casino
  • Verschillende restaurants

Cruise Engeland Ierland Schotland

Een cruise in Engeland is goed te combineren met andere landen. Wat te denken van een Cruise naar Engeland, Ierland en Schotland. Hierbij ontdek je al het moois van zowel Engeland, Ierland als Schotland tijdens één cruise vakantie. Daarnaast worden er ook cruise aangeboden waarbij Engeland slechts een klein onderdeel van je reis is. Combineer bijvoorbeeld een cruise vakantie naar Engeland met IJsland, de Canarische Eilanden of Oost-Europa.

Minicruise Engeland

Een minicruise naar Engeland is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Een minicruise is meestal een driedaagse vakantie, waarbij je 2 dagen vaart en 1 dag de stad kunt ontdekken. Minicruises naar Engeland worden veelal aangeboden naar de populaire Britse steden zoals Newcastle en York.

Cruise naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

 

photo by: Pittmann

 

Enthousiast? Bekijk populaire cruise vakanties naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken