Busreizen Engeland

Busreizen Engeland zijn ontzettend populair. Je ontdekt het indrukwekkend Groot-Brittannië vanuit de bus. Op deze manier hoef je zelf niet te rijden en kan je overal intens van genieten. Eigenlijk hoef je alleen maar te boeken en in te stappen en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Een busreis Engeland kan verschillende routes hanteren. Populaire bestemmingen zijn Londen en de kust in het zuiden. Je kunt een busrondreis Engeland ook combineren met een busreis naar Ierland, Wales en Schotland. Lees snel meer over een busreis Engeland 2020.

Bekijk populaire busreizen naar Engeland van OAD!

Busreizen Engeland

Busreizen naar Engeland zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Verschillen zitten vooral in bestemmingen die je bezoekt en het aantal dagen dat je op reis gaat. De lengte van busrondreizen verschilt tussen 4 en 13 dagen en alles wat daar tussen ligt. Een ander verschil waar je op kunt letten voordat je een busreis boekt is de overnachtingskeuze. Bij de ene reis verblijf je in een luxe hotel, bij de andere busreis is juist gekozen voor een traditionele Bed and Breakfast. Bedenk van te voren wat je wensen voor jouw busreis Engeland zijn.

Direct busreis Engeland boeken

Wil je graag direct jouw busreis Engeland boeken? Dat kan. Onderstaande reisaanbieders bieden allemaal een busreis naar Engeland aan. Vergelijk de verschillende busreizen en ontdek welke busrondreis Engeland het beste bij jouw wensen past.

groot brittannie busreis - lands end

6-daagse rondreis Kent – De Jong Intra

De Jong Intra heeft een mooie 6-daagse rondreis met de bus in de aanbieding. Tijdens deze rondreis reis je met de bus door het prachtige Kent. Je bezoekt onder andere Leeds Castle, Canterburry en Brighton. Past deze reis bij je reisgezelschap? Ontdek het!

rondreis zuid engeland house of britain

House of Britain – 15-daagse rondreis Zuid Engeland

House of Britain is de reisspecialist als het gaat om vakanties naar Engeland. Zij hebben een enorm ruim aanbod reizen naar Engeland, zo ook naar Zuid Engeland. Bijvoorbeeld deze 15-daagse rondreis door Zuid Engeland. Ontdek dit prachtige gebied met een rondreis van House of Britain!

Busreis Zuid-Engeland bestemmingen

In veel gevallen worden er 2 verschillende busreizen aangeboden: een busreis Zuid Engeland en een busreis Noord Engeland. Zoals de naam al doet vermoeden laat een busreis Zuid-Engeland alle hoogtepunten van het zuiden van Engeland zien. Tijdens een busreis Noord-Engeland zie je alle highlights van het noorden. Voorbeelden van populaire bestemmingen voor een busrondreis door Zuid-Engeland zijn:

Busrondreis Noord-Engeland

Tijdens een busreis Noord-Engeland heb je veel keuze uit prachtige bestemmingen. Populaire bestemmingen tijdens een rondreis door het noorden van Engeland zijn:

Met de bus naar Engeland

Er zijn verschillende busrondreizen Engeland mogelijk. Het verschil zit hem in sommige gevallen in het vervoer naar Groot-Brittannië. Het is mogelijk om met de bus naar Engeland te gaan. Dan stap je in Nederland bij een opstapplek de bus in en rijd je direct naar Engeland. Het is tevens mogelijk om met het vliegtuig naar Groot-Brittannië te vliegen. Vanaf het vliegveld stap je in een touringcar waarmee je rondreis met de bus kan beginnen. Als laatste is er ook een optie om met eigen vervoer naar een vooraf afgesproken plek in Engeland te komen en vanaf daar in de bus te stappen.

Reistip: Bekijk van te voren goed het vervoer naar je busreis Engeland. Wil je graag met de bus naar Engeland, houd hier dan rekening mee!

Combinatie met Schotland & Wales

Een busreis naar Groot-Brittannië kan je goed combineren met een bezoek aan Schotland en/of Wales. Op deze manier zie je een mooie stuk van het Verenigd Koninkrijk en heb je een mooie combinatie tussen Engeland en Schotland en Wales. We hebben een aantal mooie combinatiereizen voor je geselecteerd. Bekijk de aanbiedingen en ontdek welke vakantie het beste bij jouw wensen past.

engeland schotland wales busreis rondreis oad

OAD Rondreis Engeland Wales en Schotland

OAD heeft een bijzondere rondreis met de bus in de aanbieding. Een busreis waarbij je alle hoogtepunten van Groot-Brittannië kunt ontdekken. Je rijdt onder andere langs 4 nationale parken en de steden Oxford, Edinburgh, Cambridge en York. Tijdens deze reis slaap je in heerlijke hotels en reist er ervaren reisleiding met je mee die je alles kan vertellen over de mooie plekken die je bezoekt. Ontdek deze reis van OAD!

Populaire aanbieders busreizen

Er zijn een heel aantal populaire aanbieders van busreizen naar Engeland. Wil je een geheel verzorgde busreis boeken en nergens meer over na hoeven denken? Ontdek dan zeker de volgende aanbieders:

photo by: Heath, Conner, Lorenzo, Combe, Day

 

Enthousiast? Bekijk populaire busreizen naar Groot-Brittannië!

Aanbiedingen bekijken