Autovakantie Engeland

Met de auto naar Engeland en daar genieten van een heerlijke vakantie

Jaarlijks kiezen veel toeristen voor een autovakantie Engeland. Niet zo gek, want wat is er fijner dan zelf bepalen wanneer je weg gaat, zelf bepalen hoeveel bagage je mee neemt en zelf kiezen waar je heen rijdt?! Bepaal thuis naar welke leuke Britse stad je wilt rijden, welke leuke highlights van dit prachtige land je wilt ontdekken en hoeveel dagen je over je reis wilt doen. Of je nu in de zomervakantie, de meivakantie of juist lekker met kerst naar Engeland wilt, met de auto naar Engeland kan altijd!

Autovakantie Engeland boeken? Ontdek het ruime aanbod van De Jong Intra!

Populaire bestemmingen

In Engeland zijn een heleboel interessante en populaire vakantiebestemmingen voor mensen die met de auto naar Engeland willen. Het hangt erg van je voorkeuren af wat voor jou een top bestemming is. Houd je van natuur? Dan zit je eigenlijk overal in Engeland wel goed. Van Noord-Engeland tot Zuid-Engeland; overal heb je prachtige national parken, slingerende wegen door de heuvels en grillige kustlijnen. Neem ook zeker een kijkje bij de indrukwekkende krijtrotsen van Dover. Ben je meer op zoek naar verschillende steden? Rijd dan met de auto naar Londen, Birmingham, Newcastle, Liverpool of Manchester. Al deze Britse steden zijn stuk voor stuk erg leuk om te bezoeken.

TIP: Maak een mooie autorondreis en combineer alle highlights van Engeland!

Direct autovakantie Engeland boeken

Wil je direct een autovakantie Engeland boeken? Dat kan. Bekijk onderstaande aanbieders en ontdek welke autoreis of autoreizen zijn in hun assortiment hebben. Vergelijk de prijzen, de overnachtingsmogelijkheden en de bestemmingen en boek direct jouw ideale autoreis Engeland!

autoreis groot brittannie

Autoreizen van De Jong Intra

De Jong Intra is een betrouwbare en fijne reisaanbieder. Zij hebben ontzettend veel mooie autoreizen in de aanbieding. Van rondreizen tot vakanties naar vakantieparken. Een ruim en veelzijdig aanbod. Bekijk de verschillende aanbiedingen en ontdek of er een mooie reis voor je tussen zit!

autovakanties engeland

Autovakanties van ANWB

De ANWB biedt fantastische autovakanties naar Engeland aan. Of je nu op zoek bent naar een individuele reis of een groepsreis; ANWB heeft het allemaal. Bekijk het ruime aanbod vakanties van de ANWB en ontdek welke het beste bij je past.

Autovakantie Zuid Engeland

Een autovakantie Zuid-Engeland is verreweg het populairst. Niet zo gek want het bijzondere natuurlandschap wat je in Zuid Engeland tegenkomt is ontzettend mooi. De grillige en krijtrotsen bij Dover, de populaire steden Londen, Oxford, Cambridge en Birmingham maken de omgeving Zuid-Engeland tot een prachtig gebied voor een autoreis.

Autovakantie Engeland rondreis

Een leuke vorm voor een autovakantie Engeland is een rondreis. Door jouw favoriete Engelse bestemmingen op een rijtje te zetten en deze te verbinden maak je je eigen autorondreis door het indrukwekkende landschap van Groot-Brittannië. Er worden ook georganiseerde rondreizen met de auto georganiseerd. Lees er meer over op de pagina over autorondreizen.

TIP: Slaap onderweg in traditionele cottages of B&B voor het echte Britse gevoel. 

Reis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Met auto naar Engeland

Een autoreis begint thuis in Nederland. Vervolgens rijd je op eigen gelegenheid met de auto naar Engeland. Met je eigen auto naar Engeland betekent dat je een overtocht moet maken naar het Verenigd Koninkrijk. Deze overtocht met de boot kan je op verschillende plekken en vanuit diverse landen maken.

Ferry vanuit Nederland

Vanuit Nederland heb je drie mogelijkheden voor een overtocht naar Engeland.

  • Vanuit de haven van IJmuiden naar Newcastle
  • Vanaf de haven van Hoek van Holland naar Harwich
  • Vanaf Rotterdam naar Hull

België en Frankrijk

Naast Nederland varen er ook ferry’s naar het Verenigd Koninkrijk vanuit Frankrijk en België.

  • Zeebrugge in België naar Hull
  • Duinkerken in Frankrijk naar Dover
  • Calais in Frankrijk naar Dover

photo by: Dave

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken