Reizen naar Engeland

Reizen naar Engeland kan je op verschillende manieren vormgeven. Het is verstandig om een rondreis of vakantie naar Engeland goed voor te bereiden. Om van te voren goed te bedenken waar je heen wilt, wat je wilt bezoeken etc. Voor de meeste mensen is die voorpret ontzettend leuk. Zo kan je voordat je vakantie begint, al genieten van je welverdiende reis. Voordat je gaat reizen naar Engeland zijn er een aantal zaken waar je van te voren over na moet denken:

  • Hoe lang wil je op reis?
  • Wat is het budget voor deze vakantie?
  • Wil je heel Engeland ontdekken, of een gedeelte?
  • Welke highlights wil je sowieso bezoeken?

Vakantie naar Engeland boeken? Bekijk aanbiedingen van De Jong Intra!

Reizen naar Engeland

Je kunt verschillende reizen naar Engeland boeken. De een wil graag met een groep reizen, terwijl de ander liever alleen reist. De een wil juist veel verschillende activiteiten ondernemen terwijl de ander naar Engeland komt om te wandelen of fietsen. We zetten de populairste reisvormen voor je op een rij:

Reisorganisaties

Reizen naar Engeland kan met verschillende reisorganisaties en met verschillende reisvormen. Bedenk van te voren goed hoe jouw ideale vakantie naar Engeland eruit ziet. Op de pagina Reisorganisaties Engeland hebben wij betrouwbare reisaanbieders geselecteerd die fijne vakanties naar Engeland aanbieden. Vergelijk de aanbieders goed, ieder heeft zijn eigen kenmerken, bestemmingen en reisvormen. Vergelijk voor je boekt goed de verschillende reizen en ontdek welke reis het beste bij jouw wensen past!

Reis naar Engeland boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Direct vakantie Engeland boeken

Ben je enthousiast geworden? Wil je direct een vakantie naar Engeland boeken? Dat kan! Wij hebben een aantal mooie vakanties voor je geselecteerd die je direct eenvoudig kunt boeken. Het zijn reizen van allerlei verschillende reisaanbieders zodat je dat zelf kunt kiezen. Bekijk onderstaande reizen en ontdek of jouw droomvakantie naar Groot-Brittannië ertussen zit!

groot brittannie vakantie boeken

De Jong Intra – Populaire aanbieder reizen naar Groot-Brittannië

De Jong Intra is een populaire reisaanbieder van vakanties naar Engeland. Zij hebben een mooie aanbod rondreizen. Van busreizen tot vliegreizen en van individuele rondreizen tot groepsreizen. Bekijk het ruime aanbod van De Jong Intra!

vakantie naar groot-brittannie - krijtrotsen

ANWB vakanties naar Groot-Brittannië

ANWB is een betrouwbare reisaanbieder die ontzettend veel mooie vakanties naar Groot-Brittannië aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar een rondreis, autovakantie of fly drive vakantie, bekijk de vele vakanties en boek eenvoudig je reis naar Engeland.

reizen naar groot-brittannie

Reizen naar Engeland van House of Britain

Ben je op zoek naar de echte Groot-Brittannië specialist op het gebied van reizen en vakanties? Dan ben je bij House of Britain aan het juiste adres. Zij bieden unieke reizen aan met ervaren en deskundige reisleiders. Of je nu op zoek bent naar een groepsreis, een korte vakantie of een cruise vakantie. Bij House of Britain zit het allemaal in het reisaanbod. Bekijk de verschillende reizen van House of Britain en ontdek welke reis het beste bij je past!

Identiteitskaart en paspoort

Kan ik met mijn geldige identiteitskaart of een geldig paspoort naar Engeland reizen? Ja, dat kan! Om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen heb je inderdaad een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart nodig.

Reizen naar Engeland na Brexit

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor reizen naar Engeland zijn na de Brexit? Dat is een logische vraag. Je wilt graag goed voorbereid op vakantie. Tot 2021 kunnen inwoners van de EU met een geldig paspoort naar het Verenigd Koninkrijk reizen. Dit geldt voor alle landen van Groot-Brittannië; Engeland, Wales en Noord-Ierland. Het kan zo zijn dat vanaf 31 december 2020 een identiteitskaart niet meer volstaat. Maar dit ligt eraan met wat voor deal de Brexit plaats zal vinden. Dus onthoud: wil je in de toekomst naar Engeland met vakantie? Neem dan een geldig paspoort mee. Dan weet je zeker dat je het land binnenkomt!

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Engeland!

Aanbiedingen bekijken